diplomski rad
Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje bučinog ulja

Jureta, Dajana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Jureta, D. (2021). Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje bučinog ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:220712

Jureta, Dajana. "Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:220712

Jureta, Dajana. "Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:220712

Jureta, D. (2021). 'Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje bučinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:220712

Jureta D. Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje bučinog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:220712

D. Jureta, "Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje bučinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:220712

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.