diplomski rad
Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve

Pavlović, Mateja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Pavlović, M. (2018). Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164

Pavlović, Mateja. "Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164

Pavlović, Mateja. "Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164

Pavlović, M. (2018). 'Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164

Pavlović M. Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164

M. Pavlović, "Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.