prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj procesnih uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj procesnih uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa

Bogadi, Dora
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za mehaničke, toplinske i separacijske procese

Citirajte ovaj rad

Bogadi, D. (2019). Utjecaj procesnih uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:163395

Bogadi, Dora. "Utjecaj procesnih uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:163395

Bogadi, Dora. "Utjecaj procesnih uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:163395

Bogadi, D. (2019). 'Utjecaj procesnih uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:163395

Bogadi D. Utjecaj procesnih uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 12.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:163395

D. Bogadi, "Utjecaj procesnih uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:163395

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.