Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za energiju, okoliš i održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Kelemen, K. (2023). Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227
Kelemen, Kristina. "Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227
Kelemen, Kristina. "Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227
Kelemen, K. (2023). 'Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227
Kelemen K. Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 19.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227
K. Kelemen, "Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227