prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje

Lijić, Andrea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Lijić, A. (2013). Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099480

Lijić, Andrea. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099480

Lijić, Andrea. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099480

Lijić, A. (2013). 'Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099480

Lijić A. Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099480

A. Lijić, "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099480

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.