prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj pandemije bolesti COVID-19 na hrvatsko tržište vina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj pandemije bolesti COVID-19 na hrvatsko tržište vina

Šimić, Iva
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Šimić, I. (2022). Utjecaj pandemije bolesti COVID-19 na hrvatsko tržište vina (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090755

Šimić, Iva. "Utjecaj pandemije bolesti COVID-19 na hrvatsko tržište vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090755

Šimić, Iva. "Utjecaj pandemije bolesti COVID-19 na hrvatsko tržište vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090755

Šimić, I. (2022). 'Utjecaj pandemije bolesti COVID-19 na hrvatsko tržište vina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090755

Šimić I. Utjecaj pandemije bolesti COVID-19 na hrvatsko tržište vina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090755

I. Šimić, "Utjecaj pandemije bolesti COVID-19 na hrvatsko tržište vina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090755

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.