Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za kakvoću hrane
Citirajte ovaj rad
Buljeta, I. (2015). Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od vriska (Satureja montana L.) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080101
Buljeta, Ivana. "Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od vriska (Satureja montana L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080101
Buljeta, Ivana. "Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od vriska (Satureja montana L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080101
Buljeta, I. (2015). 'Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od vriska (Satureja montana L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080101
Buljeta I. Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od vriska (Satureja montana L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080101
I. Buljeta, "Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od vriska (Satureja montana L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080101