završni specijalistički
Procjena informiranosti magistara farmacije o interakcijama hrane i lijekova u Hrvatskoj

Majstorović, Tamara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za ekologiju i toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Majstorović, T. (2021). Procjena informiranosti magistara farmacije o interakcijama hrane i lijekova u Hrvatskoj (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039876

Majstorović, Tamara. "Procjena informiranosti magistara farmacije o interakcijama hrane i lijekova u Hrvatskoj." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039876

Majstorović, Tamara. "Procjena informiranosti magistara farmacije o interakcijama hrane i lijekova u Hrvatskoj." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039876

Majstorović, T. (2021). 'Procjena informiranosti magistara farmacije o interakcijama hrane i lijekova u Hrvatskoj', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039876

Majstorović T. Procjena informiranosti magistara farmacije o interakcijama hrane i lijekova u Hrvatskoj [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 23.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039876

T. Majstorović, "Procjena informiranosti magistara farmacije o interakcijama hrane i lijekova u Hrvatskoj", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039876

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.