Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Bošnjaković, Z. (2015). Primjena kontrolirane atmosfere u procesima hlađenja namirnica (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018146
Bošnjaković, Zvonimir. "Primjena kontrolirane atmosfere u procesima hlađenja namirnica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018146
Bošnjaković, Zvonimir. "Primjena kontrolirane atmosfere u procesima hlađenja namirnica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018146
Bošnjaković, Z. (2015). 'Primjena kontrolirane atmosfere u procesima hlađenja namirnica', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018146
Bošnjaković Z. Primjena kontrolirane atmosfere u procesima hlađenja namirnica [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 02.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018146
Z. Bošnjaković, "Primjena kontrolirane atmosfere u procesima hlađenja namirnica", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018146