završni rad
Škrob: struktura i utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda

Lipovac, Tea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Lipovac, T. (2016). Škrob: struktura i utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009117

Lipovac, Tea. "Škrob: struktura i utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009117

Lipovac, Tea. "Škrob: struktura i utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009117

Lipovac, T. (2016). 'Škrob: struktura i utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009117

Lipovac T. Škrob: struktura i utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 09.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009117

T. Lipovac, "Škrob: struktura i utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009117

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.