Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad
Ćorić, N. (2017). Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336
Ćorić, Nevena. "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336
Ćorić, Nevena. "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336
Ćorić, N. (2017). 'Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336
Ćorić N. Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 19.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336
N. Ćorić, "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336