prikaz prve stranice dokumenta Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva

Kišmartin, Irena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Kišmartin, I. (2011). Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:002891

Kišmartin, Irena. "Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:002891

Kišmartin, Irena. "Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:002891

Kišmartin, I. (2011). 'Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:002891

Kišmartin I. Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 21.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:002891

I. Kišmartin, "Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:002891

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.