Open toolbar
Pristupačnost
Povećaj tekst
Smanji tekst
Sivi tonovi
Visoki kontrast
Negativni kontrast
Svijetla pozadina
Podcrtaj poveznice
Čitljiv font
Vrati na zadano
Naslovnica
Zbirke
Tematski portali
Hrvatski arhiv weba
Stare hrvatske novine
Stari hrvatski časopisi
Nacionalni repozitorij završnih radova
Nacionalni repozitorij disertacija
Glagoljica.hr
Znameniti.hr
Pisati slobodno
Kultura voli prirodu
Virtualne izložbe
Razvoj
O portalu
Povratak
Gastronomy Tourism : An Introduction to Socio-Economic Aspects / Kristina Svržnjak, Sandra Kantar, Silvije Jerčinović
Impresum
Križevci : Sandra Kantar, 2022.
Mjesto izdavanja
Križevci (Hrvatska)
Način izrade datoteke
izvorno digitalna građa
Format
application/pdf
Vrsta
knjige
•
e-knjige
TEXT
Zbirka
Obvezni primjerak Digitalne zbirke Croatica
Prava
Zaštićeno autorskim pravom - dopušteno korištenje u obrazovne svrhe
Pristup
Slobodan pristup
Pristup
http://gastrotop.hr/gastro-tourism-introduction-to-socio-economic-aspects/
NSK-ID
001257304
NBN.HR
NBN: urn:nbn:hr:238:363505
ISBN
978-953-50672-1-4