prikaz prve stranice dokumenta ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE

Ožić, Ela
Veleučilište Aspira

Citirajte ovaj rad

Ožić, E. (2020). ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

Ožić, Ela. "ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

Ožić, Ela. "ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

Ožić, E. (2020). 'ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište Aspira, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

Ožić E. ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Veleučilište Aspira; 2020 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

E. Ožić, "ZNAČAJ GASTRONOMIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište Aspira, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:953773

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.