prikaz prve stranice dokumenta Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori

Drlje, Tonči
Veleučilište Aspira

Citirajte ovaj rad

Drlje, T. (2022). Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954

Drlje, Tonči. "Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954

Drlje, Tonči. "Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954

Drlje, T. (2022). 'Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954

Drlje T. Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2022 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954

T. Drlje, "Analiza eno gastro ponuda turističkih destinacija u Dalmatinskoj zagori", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:614954

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.