prikaz prve stranice dokumenta Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule

Jurjević, Ana
Veleučilište Aspira

Citirajte ovaj rad

Jurjević, A. (2021). Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705

Jurjević, Ana. "Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705

Jurjević, Ana. "Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705

Jurjević, A. (2021). 'Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705

Jurjević A. Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2021 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705

A. Jurjević, "Turistička ponuda gastronomske scene na području otoka Korčule", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:481705

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.