prikaz prve stranice dokumenta PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE

Veža, Mihovil
Veleučilište Aspira

Citirajte ovaj rad

Veža, M. (2022). PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE (Završni rad). Zagreb: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041

Veža, Mihovil. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041

Veža, Mihovil. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041

Veža, M. (2022). 'PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041

Veža M. PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište Aspira; 2022 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041

M. Veža, "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE", Završni rad, Veleučilište Aspira, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:125041

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.