diplomski rad
Očekivani utjecaj oznake zemljopisnog podrijetla na poslovanje i lokalnu zajednicu: primjer Zagorskih mlinaca

Dučkić, Dominik
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Marketing u poljoprivredi

Citirajte ovaj rad

Dučkić, D. (2021). Očekivani utjecaj oznake zemljopisnog podrijetla na poslovanje i lokalnu zajednicu: primjer Zagorskih mlinaca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961739

Dučkić, Dominik. "Očekivani utjecaj oznake zemljopisnog podrijetla na poslovanje i lokalnu zajednicu: primjer Zagorskih mlinaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961739

Dučkić, Dominik. "Očekivani utjecaj oznake zemljopisnog podrijetla na poslovanje i lokalnu zajednicu: primjer Zagorskih mlinaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961739

Dučkić, D. (2021). 'Očekivani utjecaj oznake zemljopisnog podrijetla na poslovanje i lokalnu zajednicu: primjer Zagorskih mlinaca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 07.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961739

Dučkić D. Očekivani utjecaj oznake zemljopisnog podrijetla na poslovanje i lokalnu zajednicu: primjer Zagorskih mlinaca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 07.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961739

D. Dučkić, "Očekivani utjecaj oznake zemljopisnog podrijetla na poslovanje i lokalnu zajednicu: primjer Zagorskih mlinaca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961739