diplomski rad
Utjecaj uparavanja na poboljšanje sastava pšenice i tritikale

Ostroški, Natalija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Ostroški, N. (2018). Utjecaj uparavanja na poboljšanje sastava pšenice i tritikale (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:931493

Ostroški, Natalija. "Utjecaj uparavanja na poboljšanje sastava pšenice i tritikale." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:931493

Ostroški, Natalija. "Utjecaj uparavanja na poboljšanje sastava pšenice i tritikale." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:931493

Ostroški, N. (2018). 'Utjecaj uparavanja na poboljšanje sastava pšenice i tritikale', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:931493

Ostroški N. Utjecaj uparavanja na poboljšanje sastava pšenice i tritikale [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 22.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:931493

N. Ostroški, "Utjecaj uparavanja na poboljšanje sastava pšenice i tritikale", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:931493