diplomski rad
Optimizacija i validizacija HPLC metode za određivanje laktoze u mlijeku

Šarčević, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Šarčević, I. (2020). Optimizacija i validizacija HPLC metode za određivanje laktoze u mlijeku (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:695226

Šarčević, Ivana. "Optimizacija i validizacija HPLC metode za određivanje laktoze u mlijeku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:695226

Šarčević, Ivana. "Optimizacija i validizacija HPLC metode za određivanje laktoze u mlijeku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:695226

Šarčević, I. (2020). 'Optimizacija i validizacija HPLC metode za određivanje laktoze u mlijeku', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:695226

Šarčević I. Optimizacija i validizacija HPLC metode za određivanje laktoze u mlijeku [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:695226

I. Šarčević, "Optimizacija i validizacija HPLC metode za određivanje laktoze u mlijeku", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:695226