diplomski rad
Utjecaj trajanja miješanja sirovina na kemijski sastav i krupnoću čestica potpuno izmiješanog obroka junadi u tovu

Mikec, Goran
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Hranidba životinja

Citirajte ovaj rad

Mikec, G. (2020). Utjecaj trajanja miješanja sirovina na kemijski sastav i krupnoću čestica potpuno izmiješanog obroka junadi u tovu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660193

Mikec, Goran. "Utjecaj trajanja miješanja sirovina na kemijski sastav i krupnoću čestica potpuno izmiješanog obroka junadi u tovu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660193

Mikec, Goran. "Utjecaj trajanja miješanja sirovina na kemijski sastav i krupnoću čestica potpuno izmiješanog obroka junadi u tovu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660193

Mikec, G. (2020). 'Utjecaj trajanja miješanja sirovina na kemijski sastav i krupnoću čestica potpuno izmiješanog obroka junadi u tovu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660193

Mikec G. Utjecaj trajanja miješanja sirovina na kemijski sastav i krupnoću čestica potpuno izmiješanog obroka junadi u tovu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660193

G. Mikec, "Utjecaj trajanja miješanja sirovina na kemijski sastav i krupnoću čestica potpuno izmiješanog obroka junadi u tovu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660193