prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih sojeva Saccharomyces i ne-Saccharomyces sp. kvasaca na sastav i  kakvoću vina ´Babić´
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj različitih sojeva Saccharomyces i ne-Saccharomyces sp. kvasaca na sastav i kakvoću vina ´Babić´

Zorić, Ante
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Zorić, A. (2020). Utjecaj različitih sojeva Saccharomyces i ne-Saccharomyces sp. kvasaca na sastav i kakvoću vina ´Babić´ (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504019

Zorić, Ante. "Utjecaj različitih sojeva Saccharomyces i ne-Saccharomyces sp. kvasaca na sastav i kakvoću vina ´Babić´." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504019

Zorić, Ante. "Utjecaj različitih sojeva Saccharomyces i ne-Saccharomyces sp. kvasaca na sastav i kakvoću vina ´Babić´." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504019

Zorić, A. (2020). 'Utjecaj različitih sojeva Saccharomyces i ne-Saccharomyces sp. kvasaca na sastav i kakvoću vina ´Babić´', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 13.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504019

Zorić A. Utjecaj različitih sojeva Saccharomyces i ne-Saccharomyces sp. kvasaca na sastav i kakvoću vina ´Babić´ [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 13.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504019

A. Zorić, "Utjecaj različitih sojeva Saccharomyces i ne-Saccharomyces sp. kvasaca na sastav i kakvoću vina ´Babić´", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504019