prikaz prve stranice dokumenta Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške

Kljak, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Fitopatologija

Citirajte ovaj rad

Kljak, L. (2016). Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536

Kljak, Lucija. "Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536

Kljak, Lucija. "Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536

Kljak, L. (2016). 'Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536

Kljak L. Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 21.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536

L. Kljak, "Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536