prikaz prve stranice dokumenta Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda

Vukošić, Karlo
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Opće stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Vukošić, K. (2021). Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380094

Vukošić, Karlo. "Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380094

Vukošić, Karlo. "Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380094

Vukošić, K. (2021). 'Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380094

Vukošić K. Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380094

K. Vukošić, "Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380094