prikaz prve stranice dokumenta Količina kalija u narančasto obojenom korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Količina kalija u narančasto obojenom korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba

Crnko-Kovač, Mariela
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Ishrana bilja

Citirajte ovaj rad

Crnko Kovač, M. (2019). Količina kalija u narančasto obojenom korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:213568

Crnko Kovač, Mariela. "Količina kalija u narančasto obojenom korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:213568

Crnko Kovač, Mariela. "Količina kalija u narančasto obojenom korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:213568

Crnko Kovač, M. (2019). 'Količina kalija u narančasto obojenom korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:213568

Crnko Kovač M. Količina kalija u narančasto obojenom korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:213568

M. Crnko Kovač, "Količina kalija u narančasto obojenom korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:213568