diplomski rad
Uloga inovativnosti u konzumaciji sushija kod potrošača u Hrvatskoj

Deak, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Menadžment i ruralno poduzetništvo

Citirajte ovaj rad

Deak, I. (2021). Uloga inovativnosti u konzumaciji sushija kod potrošača u Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176978

Deak, Ivana. "Uloga inovativnosti u konzumaciji sushija kod potrošača u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176978

Deak, Ivana. "Uloga inovativnosti u konzumaciji sushija kod potrošača u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176978

Deak, I. (2021). 'Uloga inovativnosti u konzumaciji sushija kod potrošača u Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176978

Deak I. Uloga inovativnosti u konzumaciji sushija kod potrošača u Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176978

I. Deak, "Uloga inovativnosti u konzumaciji sushija kod potrošača u Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176978