diplomski rad
Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem

Peršin, Filip
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Peršin, F. (2017). Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, Filip. "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, Filip. "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, F. (2017). 'Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 09.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin F. Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 09.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

F. Peršin, "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681