diplomski rad
Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'

Sošić, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Sošić, M. (2019). Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800

Sošić, Maja. "Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800

Sošić, Maja. "Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800

Sošić, M. (2019). 'Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 10.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800

Sošić M. Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800

M. Sošić, "Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800