prikaz prve stranice dokumenta Usporedba Airbnb, Booking.com i TripAdvisor recenzija i njihov utjecaj na booking hotela u sklopu hotelskih lanaca
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usporedba Airbnb, Booking.com i TripAdvisor recenzija i njihov utjecaj na booking hotela u sklopu hotelskih lanaca

Golub, Luka
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Golub, L. (2020). Usporedba Airbnb, Booking.com i TripAdvisor recenzija i njihov utjecaj na booking hotela u sklopu hotelskih lanaca (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:443301

Golub, Luka. "Usporedba Airbnb, Booking.com i TripAdvisor recenzija i njihov utjecaj na booking hotela u sklopu hotelskih lanaca." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:443301

Golub, Luka. "Usporedba Airbnb, Booking.com i TripAdvisor recenzija i njihov utjecaj na booking hotela u sklopu hotelskih lanaca." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:443301

Golub, L. (2020). 'Usporedba Airbnb, Booking.com i TripAdvisor recenzija i njihov utjecaj na booking hotela u sklopu hotelskih lanaca', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 12.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:443301

Golub L. Usporedba Airbnb, Booking.com i TripAdvisor recenzija i njihov utjecaj na booking hotela u sklopu hotelskih lanaca [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 12.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:443301

L. Golub, "Usporedba Airbnb, Booking.com i TripAdvisor recenzija i njihov utjecaj na booking hotela u sklopu hotelskih lanaca", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:443301

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.