završni rad
Određivanje anionskih tenzida u komercijalnim sustavima koristeći senzor s funkcionaliziranim ugljikovim nanocjevčicama

Kranjčec, Lucija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za kemiju
Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju

Citirajte ovaj rad

Kranjčec, L. (2019). Određivanje anionskih tenzida u komercijalnim sustavima koristeći senzor s funkcionaliziranim ugljikovim nanocjevčicama (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:300331

Kranjčec, Lucija. "Određivanje anionskih tenzida u komercijalnim sustavima koristeći senzor s funkcionaliziranim ugljikovim nanocjevčicama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:300331

Kranjčec, Lucija. "Određivanje anionskih tenzida u komercijalnim sustavima koristeći senzor s funkcionaliziranim ugljikovim nanocjevčicama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:300331

Kranjčec, L. (2019). 'Određivanje anionskih tenzida u komercijalnim sustavima koristeći senzor s funkcionaliziranim ugljikovim nanocjevčicama', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:300331

Kranjčec L. Određivanje anionskih tenzida u komercijalnim sustavima koristeći senzor s funkcionaliziranim ugljikovim nanocjevčicama [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2019 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:300331

L. Kranjčec, "Određivanje anionskih tenzida u komercijalnim sustavima koristeći senzor s funkcionaliziranim ugljikovim nanocjevčicama", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:300331

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.