prikaz prve stranice dokumenta Aktivnost proteolitičkih enzima u brašnu različitih sorti ozime pšenice izložene fuzarijskoj paleži klasa
Rad nije dostupan
diplomski rad
Aktivnost proteolitičkih enzima u brašnu različitih sorti ozime pšenice izložene fuzarijskoj paleži klasa

Božinović, Iva
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Božinović, I. (2022). Aktivnost proteolitičkih enzima u brašnu različitih sorti ozime pšenice izložene fuzarijskoj paleži klasa (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:004202

Božinović, Iva. "Aktivnost proteolitičkih enzima u brašnu različitih sorti ozime pšenice izložene fuzarijskoj paleži klasa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:004202

Božinović, Iva. "Aktivnost proteolitičkih enzima u brašnu različitih sorti ozime pšenice izložene fuzarijskoj paleži klasa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:004202

Božinović, I. (2022). 'Aktivnost proteolitičkih enzima u brašnu različitih sorti ozime pšenice izložene fuzarijskoj paleži klasa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:004202

Božinović I. Aktivnost proteolitičkih enzima u brašnu različitih sorti ozime pšenice izložene fuzarijskoj paleži klasa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2022 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:004202

I. Božinović, "Aktivnost proteolitičkih enzima u brašnu različitih sorti ozime pšenice izložene fuzarijskoj paleži klasa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:004202

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.