završni rad
Utjecaj metode vinifikacije na profil tvari boje crnog vina
završni rad

Pranjković, Lorena
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Pranjković, L. (2022). Utjecaj metode vinifikacije na profil tvari boje crnog vina : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:415923

Pranjković, Lorena. "Utjecaj metode vinifikacije na profil tvari boje crnog vina : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:415923

Pranjković, Lorena. "Utjecaj metode vinifikacije na profil tvari boje crnog vina : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:415923

Pranjković, L. (2022). 'Utjecaj metode vinifikacije na profil tvari boje crnog vina : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:415923

Pranjković L. Utjecaj metode vinifikacije na profil tvari boje crnog vina : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:415923

L. Pranjković, "Utjecaj metode vinifikacije na profil tvari boje crnog vina : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:415923

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.