diplomski rad
Volumetrijska svojstva 1-metilimidazolijevog acetata u vodi, dimetil sulfoksidu, N,N-dimetilformamidu pri različitim temperaturama
diplomski rad

Pehar, Ivan
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za kemiju

Citirajte ovaj rad

Pehar, I. (2022). Volumetrijska svojstva 1-metilimidazolijevog acetata u vodi, dimetil sulfoksidu, N,N-dimetilformamidu pri različitim temperaturama : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:210520

Pehar, Ivan. "Volumetrijska svojstva 1-metilimidazolijevog acetata u vodi, dimetil sulfoksidu, N,N-dimetilformamidu pri različitim temperaturama : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:210520

Pehar, Ivan. "Volumetrijska svojstva 1-metilimidazolijevog acetata u vodi, dimetil sulfoksidu, N,N-dimetilformamidu pri različitim temperaturama : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:210520

Pehar, I. (2022). 'Volumetrijska svojstva 1-metilimidazolijevog acetata u vodi, dimetil sulfoksidu, N,N-dimetilformamidu pri različitim temperaturama : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:210520

Pehar I. Volumetrijska svojstva 1-metilimidazolijevog acetata u vodi, dimetil sulfoksidu, N,N-dimetilformamidu pri različitim temperaturama : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:210520

I. Pehar, "Volumetrijska svojstva 1-metilimidazolijevog acetata u vodi, dimetil sulfoksidu, N,N-dimetilformamidu pri različitim temperaturama : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:210520

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.