prikaz prve stranice dokumenta Epidemiološki značaj bakterija roda Campylobacter u namirnicama
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Epidemiološki značaj bakterija roda Campylobacter u namirnicama

Jerončić, Mia
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Jerončić, M. (2017). Epidemiološki značaj bakterija roda Campylobacter u namirnicama (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:890274

Jerončić, Mia. "Epidemiološki značaj bakterija roda Campylobacter u namirnicama." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:890274

Jerončić, Mia. "Epidemiološki značaj bakterija roda Campylobacter u namirnicama." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:890274

Jerončić, M. (2017). 'Epidemiološki značaj bakterija roda Campylobacter u namirnicama', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:890274

Jerončić M. Epidemiološki značaj bakterija roda Campylobacter u namirnicama [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:890274

M. Jerončić, "Epidemiološki značaj bakterija roda Campylobacter u namirnicama", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:890274

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.