specijalistički diplomski stručni
Tradicijska gastronomija Slavonije kao temelj za stvaranje inovativnih gastroturističkih doživljaja

Vidaković, Lorena
Veleučilište u Virovitici

Citirajte ovaj rad

Vidaković, L. (2022). Tradicijska gastronomija Slavonije kao temelj za stvaranje inovativnih gastroturističkih doživljaja (Specijalistički diplomski stručni). Virovitica: Veleučilište u Virovitici. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:981928

Vidaković, Lorena. "Tradicijska gastronomija Slavonije kao temelj za stvaranje inovativnih gastroturističkih doživljaja." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Virovitici, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:981928

Vidaković, Lorena. "Tradicijska gastronomija Slavonije kao temelj za stvaranje inovativnih gastroturističkih doživljaja." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Virovitici, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:981928

Vidaković, L. (2022). 'Tradicijska gastronomija Slavonije kao temelj za stvaranje inovativnih gastroturističkih doživljaja', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Virovitici, citirano: 13.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:981928

Vidaković L. Tradicijska gastronomija Slavonije kao temelj za stvaranje inovativnih gastroturističkih doživljaja [Specijalistički diplomski stručni]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2022 [pristupljeno 13.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:981928

L. Vidaković, "Tradicijska gastronomija Slavonije kao temelj za stvaranje inovativnih gastroturističkih doživljaja", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:981928

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.