prikaz prve stranice dokumenta ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA

Perković, Zdravko
Veleučilište u Virovitici

Citirajte ovaj rad

Perković, Z. (2020). ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA (Specijalistički diplomski stručni). Virovitica: Veleučilište u Virovitici. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102

Perković, Zdravko. "ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102

Perković, Zdravko. "ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102

Perković, Z. (2020). 'ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Virovitici, citirano: 13.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102

Perković Z. ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA [Specijalistički diplomski stručni]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2020 [pristupljeno 13.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102

Z. Perković, "ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.