prikaz prve stranice dokumenta GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA

Lukač, Andrea
Veleučilište u Virovitici

Citirajte ovaj rad

Lukač, A. (2019). GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA (Završni rad). Virovitica: Veleučilište u Virovitici. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575

Lukač, Andrea. "GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575

Lukač, Andrea. "GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575

Lukač, A. (2019). 'GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA', Završni rad, Veleučilište u Virovitici, citirano: 13.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575

Lukač A. GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA [Završni rad]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2019 [pristupljeno 13.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575

A. Lukač, "GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA", Završni rad, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.