diplomski rad
Primjena pektina iz komine mandarine u zelenoj sinetezi nanoselena

Predović, Nela
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za kemiju prehrane

Citirajte ovaj rad

Predović, N. (2021). Primjena pektina iz komine mandarine u zelenoj sinetezi nanoselena (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:386865

Predović, Nela. "Primjena pektina iz komine mandarine u zelenoj sinetezi nanoselena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:386865

Predović, Nela. "Primjena pektina iz komine mandarine u zelenoj sinetezi nanoselena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:386865

Predović, N. (2021). 'Primjena pektina iz komine mandarine u zelenoj sinetezi nanoselena', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 15.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:386865

Predović N. Primjena pektina iz komine mandarine u zelenoj sinetezi nanoselena [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2021 [pristupljeno 15.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:386865

N. Predović, "Primjena pektina iz komine mandarine u zelenoj sinetezi nanoselena", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:386865

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.