prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj temperature fermentacije na aromu mladog vina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj temperature fermentacije na aromu mladog vina

Muršić, Tomislav
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Muršić, T. (2006). Utjecaj temperature fermentacije na aromu mladog vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998022

Muršić, Tomislav. "Utjecaj temperature fermentacije na aromu mladog vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998022

Muršić, Tomislav. "Utjecaj temperature fermentacije na aromu mladog vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998022

Muršić, T. (2006). 'Utjecaj temperature fermentacije na aromu mladog vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998022

Muršić T. Utjecaj temperature fermentacije na aromu mladog vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998022

T. Muršić, "Utjecaj temperature fermentacije na aromu mladog vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998022

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.