diplomski rad
Utjecaj anatomske lokacije mišića na hlapive spojeve tijekom prvih pet mjeseci proizvodnje Dalmatinskog pršuta

Novina, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Novina, K. (2019). Utjecaj anatomske lokacije mišića na hlapive spojeve tijekom prvih pet mjeseci proizvodnje Dalmatinskog pršuta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949810

Novina, Katarina. "Utjecaj anatomske lokacije mišića na hlapive spojeve tijekom prvih pet mjeseci proizvodnje Dalmatinskog pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949810

Novina, Katarina. "Utjecaj anatomske lokacije mišića na hlapive spojeve tijekom prvih pet mjeseci proizvodnje Dalmatinskog pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949810

Novina, K. (2019). 'Utjecaj anatomske lokacije mišića na hlapive spojeve tijekom prvih pet mjeseci proizvodnje Dalmatinskog pršuta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949810

Novina K. Utjecaj anatomske lokacije mišića na hlapive spojeve tijekom prvih pet mjeseci proizvodnje Dalmatinskog pršuta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949810

K. Novina, "Utjecaj anatomske lokacije mišića na hlapive spojeve tijekom prvih pet mjeseci proizvodnje Dalmatinskog pršuta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949810

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.