prikaz prve stranice dokumenta Laneno ulje - održivost i produkti oksidacije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Laneno ulje - održivost i produkti oksidacije

Šarić, Nita
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Šarić, N. (2015). Laneno ulje - održivost i produkti oksidacije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904349

Šarić, Nita. "Laneno ulje - održivost i produkti oksidacije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904349

Šarić, Nita. "Laneno ulje - održivost i produkti oksidacije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904349

Šarić, N. (2015). 'Laneno ulje - održivost i produkti oksidacije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904349

Šarić N. Laneno ulje - održivost i produkti oksidacije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904349

N. Šarić, "Laneno ulje - održivost i produkti oksidacije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904349

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.