prikaz prve stranice dokumenta Funkcionalna uloga S-layer proteina u probiotičkoj aktivnosti bakterije Lactobacillus helveticus M92
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Funkcionalna uloga S-layer proteina u probiotičkoj aktivnosti bakterije Lactobacillus helveticus M92

Dite, Draženka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Dite, D. (2011). Funkcionalna uloga S-layer proteina u probiotičkoj aktivnosti bakterije Lactobacillus helveticus M92 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894158

Dite, Draženka. "Funkcionalna uloga S-layer proteina u probiotičkoj aktivnosti bakterije Lactobacillus helveticus M92." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894158

Dite, Draženka. "Funkcionalna uloga S-layer proteina u probiotičkoj aktivnosti bakterije Lactobacillus helveticus M92." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894158

Dite, D. (2011). 'Funkcionalna uloga S-layer proteina u probiotičkoj aktivnosti bakterije Lactobacillus helveticus M92', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894158

Dite D. Funkcionalna uloga S-layer proteina u probiotičkoj aktivnosti bakterije Lactobacillus helveticus M92 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894158

D. Dite, "Funkcionalna uloga S-layer proteina u probiotičkoj aktivnosti bakterije Lactobacillus helveticus M92", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894158

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.