prikaz prve stranice dokumenta Funkcionalna svojstva bobičastog voća
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Funkcionalna svojstva bobičastog voća

Jelovečki, Melita
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Jelovečki, M. (2014). Funkcionalna svojstva bobičastog voća (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886852

Jelovečki, Melita. "Funkcionalna svojstva bobičastog voća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886852

Jelovečki, Melita. "Funkcionalna svojstva bobičastog voća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886852

Jelovečki, M. (2014). 'Funkcionalna svojstva bobičastog voća', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886852

Jelovečki M. Funkcionalna svojstva bobičastog voća [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886852

M. Jelovečki, "Funkcionalna svojstva bobičastog voća", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886852

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.