Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Pajalić, S. (2005). Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311
Pajalić, Silvija. "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311
Pajalić, Silvija. "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311
Pajalić, S. (2005). 'Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311
Pajalić S. Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 24.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311
S. Pajalić, "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311