disertacija
Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa

Marić, Mirela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za procese pripreme hrane

Citirajte ovaj rad

Marić, M. (2019). Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277

Marić, Mirela. "Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277

Marić, Mirela. "Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277

Marić, M. (2019). 'Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277

Marić M. Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 27.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277

M. Marić, "Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.