prikaz prve stranice dokumenta Učinak ekstrakta medvjetke (Arctostaphylos Uva Ursi L.) na promjenu vezanja mikroflore probavnog sustava
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Učinak ekstrakta medvjetke (Arctostaphylos Uva Ursi L.) na promjenu vezanja mikroflore probavnog sustava

Skoblar, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama

Citirajte ovaj rad

Skoblar, M. (2018). Učinak ekstrakta medvjetke (Arctostaphylos Uva Ursi L.) na promjenu vezanja mikroflore probavnog sustava (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789827

Skoblar, Matea. "Učinak ekstrakta medvjetke (Arctostaphylos Uva Ursi L.) na promjenu vezanja mikroflore probavnog sustava." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789827

Skoblar, Matea. "Učinak ekstrakta medvjetke (Arctostaphylos Uva Ursi L.) na promjenu vezanja mikroflore probavnog sustava." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789827

Skoblar, M. (2018). 'Učinak ekstrakta medvjetke (Arctostaphylos Uva Ursi L.) na promjenu vezanja mikroflore probavnog sustava', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789827

Skoblar M. Učinak ekstrakta medvjetke (Arctostaphylos Uva Ursi L.) na promjenu vezanja mikroflore probavnog sustava [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789827

M. Skoblar, "Učinak ekstrakta medvjetke (Arctostaphylos Uva Ursi L.) na promjenu vezanja mikroflore probavnog sustava", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789827

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.