Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Habjanič, K. (2009). Primjena Lactobacillus plantarum L4 za dobivanje probiotičkog napitka od soka kupusa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777728
Habjanič, Ksenija. "Primjena Lactobacillus plantarum L4 za dobivanje probiotičkog napitka od soka kupusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777728
Habjanič, Ksenija. "Primjena Lactobacillus plantarum L4 za dobivanje probiotičkog napitka od soka kupusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777728
Habjanič, K. (2009). 'Primjena Lactobacillus plantarum L4 za dobivanje probiotičkog napitka od soka kupusa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777728
Habjanič K. Primjena Lactobacillus plantarum L4 za dobivanje probiotičkog napitka od soka kupusa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 27.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777728
K. Habjanič, "Primjena Lactobacillus plantarum L4 za dobivanje probiotičkog napitka od soka kupusa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777728