prikaz prve stranice dokumenta Određivanje količine glutena u standardnim i bezglutenskim namirnicama koje koriste oboljeli od celijakije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje količine glutena u standardnim i bezglutenskim namirnicama koje koriste oboljeli od celijakije

Bobić, Mirjana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Bobić, M. (2007). Određivanje količine glutena u standardnim i bezglutenskim namirnicama koje koriste oboljeli od celijakije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:773575

Bobić, Mirjana. "Određivanje količine glutena u standardnim i bezglutenskim namirnicama koje koriste oboljeli od celijakije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:773575

Bobić, Mirjana. "Određivanje količine glutena u standardnim i bezglutenskim namirnicama koje koriste oboljeli od celijakije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:773575

Bobić, M. (2007). 'Određivanje količine glutena u standardnim i bezglutenskim namirnicama koje koriste oboljeli od celijakije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:773575

Bobić M. Određivanje količine glutena u standardnim i bezglutenskim namirnicama koje koriste oboljeli od celijakije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:773575

M. Bobić, "Određivanje količine glutena u standardnim i bezglutenskim namirnicama koje koriste oboljeli od celijakije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:773575

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.