prikaz prve stranice dokumenta Hlapive komponente u vinu graševina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Hlapive komponente u vinu graševina

Jakus, Silvia
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Jakus, S. (2017). Hlapive komponente u vinu graševina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756684

Jakus, Silvia. "Hlapive komponente u vinu graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756684

Jakus, Silvia. "Hlapive komponente u vinu graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756684

Jakus, S. (2017). 'Hlapive komponente u vinu graševina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756684

Jakus S. Hlapive komponente u vinu graševina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756684

S. Jakus, "Hlapive komponente u vinu graševina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756684

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.