prikaz prve stranice dokumenta In vitro ispitivanje probiotičkih svojstava autohtonih bakterija mliječne kiseline
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
In vitro ispitivanje probiotičkih svojstava autohtonih bakterija mliječne kiseline

Zarić, Eva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Zarić, E. (2011). In vitro ispitivanje probiotičkih svojstava autohtonih bakterija mliječne kiseline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736167

Zarić, Eva. "In vitro ispitivanje probiotičkih svojstava autohtonih bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736167

Zarić, Eva. "In vitro ispitivanje probiotičkih svojstava autohtonih bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736167

Zarić, E. (2011). 'In vitro ispitivanje probiotičkih svojstava autohtonih bakterija mliječne kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736167

Zarić E. In vitro ispitivanje probiotičkih svojstava autohtonih bakterija mliječne kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736167

E. Zarić, "In vitro ispitivanje probiotičkih svojstava autohtonih bakterija mliječne kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736167

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.